Održan 4. HPS Kadetski Grand Prix sezone 2021/2022.

OPET ODLIČNI: Olimpovci isplivali svoja najbolja vremena na velikom bazenu

Objavljeno: 11.04.2022. zagorjeinternational

U Zagrebu je ovog vikenda održano 17. plivačko natjecanje ”Festival Plivanja” kojeg je organizirao Plivački klub Dubrava na 50-metarskom bazenu Svetice. Ujedno, to je bio 4. ‘Mini Grand Prix’ plivačke sezone 2021./2022. 

Među natjecateljima su pod vodstvom trenera mlađih kategorija Nikole Ivekovića, nastupili  i kadeti kadeti i kadetkinje PK Olimp iz Zaboka. Na ovom su natjecanju plivali Patrik Dinjar, Nadja Gorupić, Helena Dinjar, Borna Semenić, Barbara Futivić i Petra Pečnik. Svaki od njih nastupio je u pet disciplina, a isplivali su tri ‘A’ i tri ‘B’ limita za naredno ljetno kadetsko prvenstvo Hrvatske na 50-metarskom bazenu.  

Patrik Dinjar je isplivao ‘A’ limite u disciplinama 100 metara slobodno i leđno te ‘B’ limit na 200 metara mješovito. Nadja Gorupić je isplivala ‘A’ limit u disciplini 100 metara leđno i ‘B’ limit u disciplini 100 metara slobodno, dok je Helena Dinjar isplivala ‘B’ limit u disciplini 100 metara leđno. 

Svi olimpovci koji su bili na ovom natjecanju su zajedno popravljali svoja najbolja vremena na velikom bazenu. 

Inače, natjecanje je održano u tri dijela, u 12 pojedinačnih disciplina te jednoj štafetnoj utrci, a ukupno je nastupilo oko 400 natjecatelja iz 27 hrvatskih klubova. Svaka je utrka bila finalna, a za prva tri plasmana su podijeljene medalje u kadetskoj kategoriji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba