Kino Krapina idući tjedan ponovno otvara svoja vrata

Dođite na Valentinovski vikend – čekaju vas dvije filmske poslastice!

Objavljeno: 05.02.2022. zagorjeinternational

Ne znate gdje provesti valentinovski vikend? Imamo odličan prijedlog iz kina u Krapini koji narednog petka i subote na programu ima prave filmske poslastice.

U petak, 11. veljače i subotu 12. veljače s početkom u 18 sati čeka vas luda zabava uz animirani sinkronizirani film redatelja Holgera Tappea ˝Moja čudovišna obitelj 2˝ za čiju su sinkronizaciju zaduženi Tin RožmanLana BlaćeJudita FrankovićDijana Vidušin, Živko Anočić. Film u trajanju od 103 minute nastao je prošle godine, a u nastavku vam donosimo par crtica radnje filma.

Godinu dana nakon njihove čudovišne avanture, obitelj Wishbone ponovno živi svojim normalnim, ljudskim životima, koji su ispunjeni svim uobičajenim svađama, stresovima i svakodnevnim ludilom koje obiteljski život nosi.

Iznenadni susret s Milom Starr označava početak nove avanture zbog koje svi njihovi normalni problemi nestaju. Kako bi oslobodili Babu Jagu i Renfielda iz kandži Lovca na čudovišta, obitelj Wishbone se ponovno pretvara u vampira, Frankensteinovo čudovište, mumiju i vukodlaka. Zajedno sa svoja tri kućna ljubimca, naša obitelj ponovno proputuje cijeli svijet kako bi spasila svoje prijatelje, stekla nova čudovišna poznanstva i konačno shvatila da nitko nije savršen – i kako čak i oni s manama mogu pronaći sreću. Trailer možete pogledati na klik.

Također, iste dane, ali s početkom od 20 sati imate priliku pogledati romantičnu komediju ˝Ti si taj˝ pod režijskom palicom Kat Coiroa, a u glavnim su ulogama Jennifer Lopez, John Bradley, Maluma, Owen Wilson, Sarah Silverman. Film u trajanju od 112 minuta ”izbačen” je ove godine u SAD-u. Kratak sadržaj filma pročitajte u nastavku.

Najseksi slavni par na svijetu Kat Valdez (Lopez) i nova glazbena zvijezda Bastian (Maluma) odluči se vjenčati pred publikom povodom uspješnog hit singla “Marry Me”. Ceremonija će biti dio koncerta i prenosit će se uživo preko društvenih platformi.

Charliea Gilberta (Wilson), razvedenog profesora matematike, na taj su koncert odvukle kći Lou (Chloe Coleman) i njegova najbolja prijateljica (Sarah Silverman). Nekoliko sekundi prije početka ceremonije Kat sazna da ju je Bastian prevario s njezinom asistenticom. Njezin svijet se ruši i ona se slomi na pozornici preispitujući ljubav, istinu i odanost. Najednom, ugleda stranca u gomili i njihovi pogledi se spoje. U tom trenutku izgubljenosti i ludila, Kat se odluči udati za tog stranca, a taj stranac je Charlie. Ako vas ono poznato iznevjeri, onda je možda ono nepoznato pravi odgovor. Ovdje započinje priča filma Ti si Taj, priča o impulzivnom trenutku i ludosti iz koje se razvije neočekivana romansa. Trailer možete pogledati na klik.

Ulaznice za filmove se mogu kupiti na www.ulaznice.hr i na blagajni kina sat vremena prije projekcije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba