Je li ovo uistinu moguće?

Apsolutni rekorderi neplaćenih parkirališnih karti: Skupili ih na desetke

Objavljeno: 05.02.2022.

Koliko ste puta parkirali svog limenog ljubimca, a niste platili kartu za korištenje parkirališta ili je kupili pa je ne produljili za sat vremena? Koliko vas je puta ”čestitka” dočekala na šofer šajbi? Kod takvog ‘kiksa’ organizator parkinga prikeljit će vam ceduljicu, odnosno dnevnu kartu koju ste dužni platiti.

Mnogi odluče jednostavno ignorirati ceduljicu i ne platiti je u navedenom roku, no onda se protiv vas pokreće postupak naplate nadležnim tijelima… Kako bilo, neke zaista nije briga pa uredno skupljaju desetke i desetke kazni. U nastavku donosimo nevjerojatne fotografije automobila s za koje je zadužena web stranica CarSpottingCroatia, a fotogaleriju su podijelili i na svojoj Facebook stranici. Ne čudi da je objava izazvala lavinu komentara, a apsolutni pobjednik po broju lajkova oštro je kritizirao Holding i državu u cijelosti:

– Slike samo pokazuju koliki su retardi u Holdingu i službama u ostalim gradovima koji dijele kazne za parkinge. Auto se ukloni sa ceste nakon nekog vremena. A ovo je čisto iživljavanje komunalaca koji baca slajvicu jer će nakon 15 kazni sutradan zakeljiti 16-tu kaznu na isti auto. Hrvatska, ništa čudno. Hrpa retarda i zlobnih seljobera koji čim imaju neku “moć” krenu sa iživljavanjem. (mč)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba