U Klanjcu se nastavlja manifestacija “Blagdani u gradu“

Ove subote druženje sa sv. Nikolom, a narednih tjedana koncert, sajam i veliko finale – doček nove godine

Objavljeno: 03.12.2021. zagorjeinternational

Ove subote u 17 sati na Trgu Antuna Mihanovića u Klanjcu organizira se dječje druženje sa svetim Nikolom, a tim su povodom sva djeca pozvana napisati pismo svetom Nikoli.
Dječji vrtić “Kesten“ će druženje upotpuniti prigodnim programom, a Grad Klanjec je za one mlađe od 12 godina priredio i male darove. Također, u sklopu druženja će se upaliti i druga adventska svijeća na gradskom vijencu, a zapalit će je polaznici vrtića sa svojim tetama.
U subotu se također nastavljaju i tradicionalni “Blagdani u gradu“, uz čaj i kuhano vino. Sva događanja vezana uz manifestaciju će se odvijati na otvorenom, točnije na prostoru starog trga i uz pridržavanje epidemioloških mjera.
“Blagdani u gradu“ nastavit će se u petak, 17. prosinca, tradicionalnim Božićnim sajmom od 17 sati, a u 18 sati će na trgu biti božićna priredba Osnovne škole Antuna Mihanovića.
Tradicionalni gradski božićno – novogodišnji koncert ove će se godine po prvi put održati na Trgu Antuna Mihanovića i to u subotu, 18. prosinca, u 18 sati, a glazbeno – scenski program pripremaju članovi KUD-a “Antun Mihanović“ i njihovi gosti.
Manifestacija “Blagdani u gradu“ završit će dočekom nove godine na Trgu Antuna Mihanovića. Uz domaći glazbeni sastav “Vrijeme vinila“, druženje će se odvijati od 22 do 24 sata.
Program manifestacije organiziraju Grad Klanjec, Kulturni centar Klanjec i Gradska knjižnica. (vh) 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba