SADA JE I SLUŽBENO: Matija Posavec od sutra ponovno preuzima dužnost međimurskog župana

“Nema euforije, nema slavlja, ima samo predanog i odgovornog rada te razvijanja Međimurske županije kao najprosperitetnije i najljepše”

Objavljeno: 01.12.2021. zagorjeinternational

Matija Posavec u četvrtak i službeno preuzima dužnost međimurskog župana. Predsjednik Županijskog izbornog povjerenstva Milko Sambolek u srijedu mu je uručio službene rezultate nedjeljnih prijevremenih izbora, na kojima je Posavec osvojio gotovo 80 posto glasova.

– Ta je podrška vrlo visoka, legitimna i što se mene tiče jedino mjerilo u politici. Svaki čovjek koji se bavi politikom i javnim poslom, mora uvijek u svakom trenutku biti spreman izaći pred sud javnosti, pred sud građana jer građani su poslodavac svakom političaru kojeg u konačnici i biraju, izražavajući tako svoj stav, očekivanja, želje i nadanja – rekao je Posavec, piše Sjever.hr.

Dodao je kako se izbora nikada nije bojao pa tako ni ovih prijevremenih, što potvrđuje činjenica o najboljem rezultatu do sada ne samo u Međimurju, nego i u Hrvatskoj.

– Nema euforije, nema slavlja. Ima samo jednog predanog, čvrstog odgovornog rada, dokazivanja, stvaranja rezultata i razvijanja Međimurske županije kao najprosperitetnije, najljepše županije koja će rasti, razvijati se i napredovati u svakom svom obliku uz naravno podršku građana – poručio je Posavec, pa zahvalio svome zamjeniku Josipu Grivcu, koji na toj poziciji ostaje i u ovom mandatu.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba