Prvo su se potukli Danko i Nikola, onda je uletio Bojan, pa još i 'dame' Marija i Margareta

Pijana petorka napravila kaos u Čakovcu. Sve je počelo s j***m ti mater…

Objavljeno: 23.04.2024. zagorjeinternational

Masovna tučnjava na benzinskoj postaji rano ujutro dobila je sudski epilog. Petero sudionika ovih je dana osuđeno, piše Danica.

Tučnjava je izbila u listopadu oko šest sati ujutro u kafiću benzinske postaje Mo-benz u Čakovcu. Potukla su se tri muškarca i dvije djevojke, svi su bili pijani. O tome tko je prvi počeo teško je suditi jer se svi brane da nisu oni.

No, s obzirom na to da je videosnimka nadzornih kamera nedvojbeno pokazala da su svi sudjelovali u tučnjavi, odnosno narušavanju javnog reda i mira, prekršajni ih je sudac sve i osudio.

Danko (31) je tako osuđen jer je pod utjecajem alkohola od 1,24 promila prvo vrijeđao Nikolu pogrdnim riječima “je*em ti mater”, pa su se međusobno izudarali. Nakon toga se fizički sukobio i s Bojanom s kojim se također međusobno udarao.

Nikola (24), višestruko osuđivan, prvo je vrijeđao Danka pogrdnim riječima “je*em ti mater”, da bi se zatim međusobno izudarali. Nikola se udaljio prije dolaska policije pa nije alkotestiran, ali svjedoci kažu da je i on bio pijan.

Marija (26) je pod utjecajem alkohola od 0,82 promila vrijeđala Margaretu pogrdnim riječima “kurvo, droljo” da bi se potom međusobno izudarale.

Bojan (45) se pod utjecajem alkohola od 0,98 promila fizički sukobio s Dankom te su se međusobno izudarali.

Margareta (21) je pod utjecajem alkohola od 1,32 promila remetila javni red i mir tako što je vrijeđala Mariju pogrdnim riječima “kurvo, droljo”, da bi se potom međusobno izudarale.

Sudac je Danka, Nikolu i Bojana osudio na po 15 dana uvjetnog zatvora, a Mariju i Margaretu na po 100 eura kazne. Svi moraju platiti i prekršajne troškove u rasponu od 30 do 60 eura. Presuda je nepravomoćna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba