NAKON PROŠLOGODIŠNJE PAUZE: Vraća se jedan od najpoznatijih zimskih sportskih događaja u Zagorju

Sutra počinju prijave za Mininogometnu ligu “Gupčev kraj“

Objavljeno: 14.11.2021. zagorjeinternational

U sportskoj dvorani u Donjoj Stubici uskoro kreće jubilarno peto izdanje Mininogometne lige “Gupčev kraj“, u organizaciji Nogometnog kluba Stubica.

Radi se o jednom od najpoznatijih zimskih sportskih događaja u Zagorju, a ligu je do sada igralo više od 50 različitih momčadi i preko 450 nogometaša rekreativaca. Ove će se godine igrati pretežito srijedom i to uz poštivanje epidemioloških mjera, a nakon prošle godine, kada zbog epidemije koronavirusa nije održana, organizatori su, uz već tradicionalnu ligu seniora, uveli i ligu veterana. 

Svaka će liga nakon ligaškog natjecanja ići u “play off“, gdje će se šest najbolje plasiranih momčadi boriti za naslov, a veliko finale održat će se 5. siječnja.

Naslov prvaka iz sezone 2019./2020. branit će “CB Roses Bar-Club“ iz Oroslavja, koji je u finalu pobijedio “Oro-Plast“ rezultatom 1:0. Treće je mjesto tada osvojila momčad iz Zaboka, “SU Zabočki lavovi“, koji su u finalu rezultatom 5:1 porazili momčadi “Matan prometa & Majsecovog mlina“.

Organizatori će također ove godine, uz postojeću Android aplikaciju “MNL Gupčev kraj“, omogućiti i aplikaciju za korisnike iOS operativnog sustava, a koju razvija lokalna tvrtka iz Donje Stubice.

Prijave za Ligu traju od ponedjeljka, 15. studenoga, do petka, 19. studenoga, a sama liga kreće 24. studenoga u 17.30 sati. Zainteresirani se mogu prijaviti putem Facebook stranice NK Stubica ili na e-mail [email protected].

Za dodatne informacije se od ponedjeljka svi zainteresirani mogu obratiti i voditelju škole nogometa NK Stubica Matiji Drempetiću na broj 098/902-4342. (vh)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba