“Europska noć kazališta“ u Krapini

U Festivalskoj dvorani 19. studenoga igra predstava “Samo jedna žena“ s Matijom Prskalo

Objavljeno: 07.11.2021. zagorjeinternational

U sklopu manifestacije “Europska noć kazališta“, u petak, 19. studenoga, u Festivalskoj dvorani u Krapini igrat će predstava “Samo jedna žena“, s početkom u 19.30 sati.

Europska noć kazališta jednodnevna je manifestacija posvećena scenskim i izvedbenim umjetnostima, a održava se istovremeno u 11 europskih država, svake godine treće subote u studenome. Kazalište toga dana postaje centralno mjesto susreta, dijaloga, druženja i novih spoznaja, kako umjetnika i kazališnih djelatnika, tako i publike.

Glavni lik predstave je Maria (Matija Prskalo) koja naivno, ali na duhovit način, progovara o svojoj svakodnevici, ljubavi i nezadovoljstvima s kojima se stalno susreće. Gledatelji će u njenoj priči moći prepoznati kolotečinu u koju ponekad neprimjetno i sami možda upadaju, a kako to podnosi lik Marije i još mnogo toga, donosi upravo predstava “Samo jedna žena“. 

Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti kroz sustav www.ulaznice.hr te na blagajni Festivalske dvorane od utorka do petka između 13 i 17 sati, ali i sat vremena prije početka predstave. (vh)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba