Krapinsko veleučilište organiziralo zabavno natjecanje “Bruco-sport“

Studenti se okušali u šaljivim štafetnim igrama, a onda uživali u roštilju i druženju

Objavljeno: 05.11.2021. zagorjeinternational

Veleučilište Hrvatsko zagorje Krapina, uz suorganizaciju Društva sportskih igara učenika, prošle je subote, tradicionalno, za svoje studente organiziralo sportsko – rekreacijski projekt “Bruco-sport“ u kojem je sudjelovalo 60-ak studenata VHZK-a.

Osam peteročlanih ekipa natjecalo se u šaljivim štafetnim igrama – štafetnom trčanju, sunožnim poskocima, trčanju natraške, poskocima na jednoj nozi, nošenju loptica za stolni tenis u žlici i štafetnom nošenju na leđima.

Najbolja je bila ekipa “Matija“, drugo mjesto osvojila je ekipa “Ema“, dok je treće mjesto zauzela ekipa “Helena“. Četvrta ekipa su bili “Agenti“, peto mjesto su podijelile ekipe “Tri“ i “Zadnji“ dok je šesto mjesto zauzela ekipa “Nato“, a sedma je bila ekipa “Srednji“.

Članovi triju najboljih ekipa nagrađeni su medaljama, a svi sudionici projekta dobili su majice, obrok s roštilja i sok. Studenti koji nisu sudjelovali na natjecanju sudili su i u dobroj vjeri strastveno navijali, a nakon održanog natjecanja u štafetnim igrama, studenti su nastavili druženje u prekrasnom ambijentu Planinarskog doma Strahinjčica.

Projekt je realiziralo Sportsko krapinsko akademsko društvo, a proveli su ga profesori VHZK-a Franjo Rozijan i Radovan Cesarec te nastavnik iz SŠ Pregrada Rudolf – Stjepan Hustić. (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba