Bizaran slučaj iz Velike Britanije

Žena (43) rodila bebu u hlače, tvrdi da nije ni znala da je trudna

Objavljeno: 21.10.2021. zagorjeinternational

Britanka Glynis (43) tvrdi kako nije znala da je trudna sve dok medicinske sestre nisu pronašle bebu u njezinim trapericama, a o ovom prilično bizarnom iskustvu progovorila je u TLC-ovoj emisiji “I Didn’t Know I Was Pregnant“, prenosi 24.sata.

– Zaručnik Jameson i ja nikad nismo planirali imati djecu. Nisam koristila kontracepciju tri godine i ništa se nije dogodilo pa sam zaključila kako sam prestara i nema šanse da ću ostati trudna – rekla je Glynis.

Izostajanje redovnog menstrualnog ciklusa samoj je sebi protumačila kao polagani ulazak u menopauzu.

– Nikad se nisam osjećala umorno, nisam imala bolove u leđima. Normalno sam obavljala svakodnevne zadatke. Ništa od odjeće mi nije postajalo pretijesno, hlače sam normalno zakopčala. Zapravo, nisam imala nikakve simptome trudnoće, osim što sam počela žudjeti za ledom – priča.  

Onda se jedne večeri njen život okrenuo naglavačke, a sve je počelo jakim bolovima u zdjelici.

– Imala sam osjećaj kao da me netko udario nogom. Zgrčila sam se od bolova i ubrzano disala. Mislila sam kako je najpametnije malo prileći, ali to je bila pogrešna odluka jer se kasnije nisam mogla ustati. Bolovi su se nastavili pojavljivati kako je večer odmicala, postajali su sve intenzivniji i sve češći – prisjeća se ova Britanka.

Po dolasku kući, njen ju je zaručnik odmah odvezao u bolnicu.

– Nisam imala ideju što bi moglo biti. Pomislila sam da sam nešto krivo pojela ili popila. U bolnici sam se odvukla do zahoda i vidjela kapi krvi. Uhvatio me paranoični strah da ću umrijeti – nastavlja.

U pomoć je potom dotrčalo i medicinsko osoblje.  

– Osjetila sam kao neki mlaz tople vode među nogama i nešto je ispalo. Nisam imala pojma što se događa, ali kako je ‘to’ skliznulo iz mene, tako je bol nestala – opisala je taj trenutak.

Medicinske sestre su, provirivši u njezine hlače, ugledale malu djevojčicu.

– Doslovce sam je rodila u hlače. Mnoštvo toga mi se tad počelo vrzmati po glavi. Nisam bila kod liječnika niti imala bilo kakvu prenatalnu njegu – rekla je.

Djevojčica kojoj je par nadjenuo ime Angel je pri rođenju težila 2,7 kilograma i bila je odličnog zdravlja, a oni su se, iako nisu planirali postati roditelji, brzo snašli u novoj ulozi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba