U SKLOPU “TJEDNA KAJKAVSKE KULTURE“: GFUK tradicionalno i ove godine, sljedećeg ponedjeljka, stiže u krapinsku Festivalsku dvoranu

O MUŠKO-ŽENSKIM ODNOSIMA: Dobro znana glumačka družina nasmijat će vas u hit komediji “Četiri poze, sretan svršetak“

Objavljeno: 29.08.2021. zagorjeinternational

Glumački festival u Krapini već tradicionalno, u sklopu “Tjedna kajkavske kulture”, organizira predstave u “Festivalskoj dvorani” u Krapini. Hit komedija “Četiri poze, sretan svršetak“ koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena, ali i svih onih koji se tako osjećaju stiže u Krapinu, u ponedjeljak, 6. rujna, s početkom u 20 sati.

Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nasmijat će vas do suza predstavom koja na suludo otkačeni način progovara o ljubavi i pokazuje zašto je ona tako ubojito smiješna. Za ovu premijernu izvedbu u Zagorju ulaznice možete kupite online, a od ovog utorka i na blagajni Pučkog otvorenog učilišta Krapina.

Može li jedna zagorska Julija šarmirati komesara JNA kako bi joj dopustio da posjeti svog voljenog Romea i mogu li jedna “obična” trudnoća i brdo praksitena stati na put karijeri mlade TV voditeljice? Kakve veze imaju jedan torzo s Pantovčaka, gay avantura i potencijalne zaruke? I kakva sudbina čeka Nju i Njega, koji su svoj put započeli seksom i ustaškim pjesmama, a završili na čaju od mente? Omnibus sačinjen od pet isprepletenih priča, ispričan dinamikom i humorom koji će publiku držati bez daha, okreće se oko pitanja ljubavi te pruža svima zanimljiv komad koji nudi s jedne strane zabavu i okidač za zarazne salve smijeha, a s druge strane scensko preispitivanje pitanja međuljudskih odnosa kroz brojne realne, ali i nerealne situacije. Karakteri koji plijene svojom pojavom, osebujan stil i urbani humor, osnovica su za ovaj novi kazališni hit sezone koji bez mistificiranja istražuje muško-ženske odnose, ne štedeći ni tabu teme. Borko Perić, Katarina Baban, Petra Kurtela i Filip Detelić nadaleko su poznati na našoj sceni, a u ovoj dinamičnoj predstavi koja će obarati s nogu, možete ih vidjeti u ulogama u kakvima ih još nitko nije imao priliku vidjeti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba