“Ljeto u Mariji Bistrici“

U nedjelju ujutro tradicionalni pohod planinarskom obilaznicom “Za dušu i tijelo“, a u 20 sati GFUK gostuje s predstavom “Šund naš svagdašnji“

Objavljeno: 02.07.2021. zagorjeinternational

U sklopu manifestacije “Ljeto u Mariji Bistrici“, u nedjelju s početkom u 9 sati održat će se tradicionalni pohod planinarskom obilaznicom oko Marije Bistrice u organizaciji Planinarskog društva “Grohot“. Planinarska obilaznica “Za dušu i tijelo” u dužini od približno 15 kilometara, uvrštena je u Planinarske obilaznice  Hrvatske i godišnje njome prođe preko 1500 planinara, a rado je obilaze i pješaci rekreativci. Obilazak traje četiri i pol sata, najniža točka je na 166, a najviša na 277 metara nadmorske visine.

U večernjim satima, istoga dana, na Trgu pape Ivana Pavla II s početkom u 20 sati igrat će kazališna predstava GFUK-a “Šund naš svagdašnji“, redatelja i kostimografa Roberta Krajinovića, u scenografiji Adama Končića i Roberta Krajinovića. U predstavi igraju Nevena Vukes, Robert Krajinović i Adam Končić.

Radnja predstave je smještena u tv studio lokalne televizije koja je u raspadu. Lijepa tv voditeljica Lana Pišček bori se s amaterizmom i neradom zaposlenika na spomenutoj televiziji i na sve načine pokušava održati profesionalni nivo što joj baš ne ide lako od ruke. U svoju emisiju kolažnog karaktera ugošćuje razne tipove gostiju, od priprostog novopečenog saborskog zastupnika, preko “wanna bee“ pjevačice i samoprozvane kraljice instagrama do netalentiranog nadobudnog pjevača iz talent showa. Niz komičnih pjevačkih i plesnih nastupa spomenutih gostiju koji djeluju poznato, jer slične situacije svakodnevno gledamo na raznim televizijama koje nam nude obilje šunda i jeftine zabave.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba