PRAZNIK RADA NA ZAGORSKOM AERODROMU: Nije službeno "Croatia Hot Air Balloon Rally", nije niti za posjetitelje, ali nekoliko balona će ipak uljepšati nebo iznad Zagorja

“Pozivamo sve koji će se zateći u Zagorju da fotkaju i podijele balone na svojim društvenim mrežama, najbolja fotka osvaja let! “

Objavljeno: 30.04.2021. zagorjeinternational

Festival balona Croatia Hot Air Balloon Rally tradicionalno svake godine u Hrvatskom zagorju okuplja desetke balonaških ekipa iz Europe i svijeta te uveseljava tisuće ljudi koji iz cijele Hrvatske dolaze uživati u prizorima ovih nježnih letećih divova. Ove godine pandemija je nažalost prepriječila organizaciju festivala, a poštujući epidemiološke mjere, festival je odgođen za vrijeme kad će organizacija ovog događaja ponovno biti sigurna.

Ipak, iako nema programa za posjetitelje, balonaši balon kluba Zagreb i balon kluba Zagorje će se ovaj i nadolazeći vikend okupiti na letenju i poletjeti s Aerodroma Zabok u Gubaševu kako bi sa svojim balonima obojali nebo iznad Zagorja i uljepšali prvosvibanjski vikend i nadolazeći tjedan svima koji ga odluče provesti u Zagorju.

– Pozivamo sve koji će se zateći u Zagorju da fotkaju i podijele balone na svojim društvenim mrežama uz hashtag #Bajkanadlanu i taggiraju @balonklubzagreb na Facebooku ili @croatia_hot_air_balloon na Instagramu. Autor najbolje fotografije po izboru naših pilota dobiti će i sam priliku poletjeti u balonu Krapinsko – zagorske Županije. Uz to, za sljedeći vikend Balon klub Zagreb pripremio je još jedno iznenađenje i prijenos leta uživo, pa pozivamo sve da zaprate društvene mreže kluba gdje će, sukladno vremenskim prilikama, biti obavijest kada se mogu pridružiti u košari na virtualnom letu. Letenje ovisi o vremenskim uvjetima i moguće je da će zbog lošeg vremena letenje ovaj vikend biti otkazano. Natječaj se tada prebacuje za prvi sljedeći vikend koji će biti pogodan za letenje. Baloni će polijetati sa sportskog aerodroma Zabok u Gubaševu, ili ujutro s izlaskom sunca ili dva sata prije zalaska sunca – ističu organizatori.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter