Oporavile su se četiri osobe te je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko - zagorske županije 98

U posljednja 24 sata u Zagorju dva nova slučaja zaraze, stiglo i sedam pozitivnih nalaza od vikenda, za 39 testova još se čekaju rezultati. Preminule su dvije osobe

Objavljeno: 01.02.2021. AB

Na području Krapinsko – zagorske županije evidentirane su dvije nove osobe pozitivne na koronavirus. Radi se o osobama s područja Gornje Stubice i Zlatar Bistrice.

Oporavile su se četiri osobe te je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko – zagorske županije 98. U samoizolaciji se nalaze 652 osobe. Na COVID odjelu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice nalazi se 18 pacijenata, dok se u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi 40 pacijenata pozitivnih na SARS CoV-2, od kojih su dva na respiratoru. Preminule su dvije osobe pozitivne na koronavirus.

U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana je 30. i 31. siječnja 2021. godine uzeto 144 briseva za testiranje na koronavirus te je pristiglo 98 negativnih i sedam pozitivnih nalaza, dok se još čekaju rezultati za 39 uzoraka od 31. siječnja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba