TOČNO GODINA DANA DO IZBORA: "Protekle tri godine sugrađani me potiču, podržavaju i računaju na moju ponovnu kandidaturu"

ZABOK: Petar Vrančić HDZ-ov kandidat za gradonačelnika, najavljuje zaokret u vođenju grada

Objavljeno: 18.05.2024. zagorjeinternational

Diplomirani ekonomist i Pročelnik Porezne uprave Krapinsko – zagorske županije Petar Vrančić (41), službeno je najavio svoju kandidaturu za gradonačelnika Zaboka na predstojećim lokalnim izborima, koji će se održati za točno 365 dana. 

Odluka o kandidaturi jednoglasno je podržana od strane Gradskog odbora HDZ Grada Zaboka. Ovim putem Petar Vrančić se je oglasio priopćenjem kojeg prenosimo u cijelosti. 

Vrančić, koji je u svom dvadesetogodišnjem radnom iskustvu radio u Raiffeisen mirovinskom fondu, multinacionalnoj kompaniji Oracle i zagrebačkoj brokerskoj kući, a od 2012. godine preuzima različite funkcije unutar Porezne uprave i Središnjeg ureda Carinske uprave u Zagrebu, odlučio je kandidaturu najaviti godinu dana unaprijed kako bi omogućio građanima dovoljno vremena za upoznavanje s njegovim vizijama i planovima za razvoj grada. 

– Razlog zašto sam odlučio svoju kandidaturu najaviti punih godinu dana unaprijed je činjenica da me protekle tri godine stanovnici grada Zaboka potiču, podržavaju i računaju na moju ponovnu kandidaturu. Nije tajna da su se mnogi iznenadili rezultatom kojim sam se na prošlim lokalnim izborima svojim imenom i prezimenom približio aktualnom gradonačelniku koji već 23 godine upravlja našim gradom. Osjećam da podršku građana imam iz čistog razloga što zaista samo želim napraviti jedan drugačiji zaokret u našem gradu. Godina dana je period u kojem građani, koji me ne poznaju, mogu izgraditi svoju sliku o meni i odlučiti žele li nekog poput mene da vodi njihov grad – izjavio je Vrančić. 

Na lokalnim izborima 2021. godine, Vrančić je ostvario značajan uspjeh ulaskom u drugi krug s protukandidatom Ivanom Hanžekom (76), izgubivši tijesno s razlikom od samo 67 glasa. 

– Grad Zabok ima ogroman potencijal koji još uvijek nije u potpunosti iskorišten. Moja vizija je grad koji brine o svim svojim stanovnicima, gdje su kvaliteta života i gospodarski rast prioriteti. Želim stvoriti Zabok u kojem će mladi osnivati obitelj, raditi i razvijati svoje karijere, a stariji sugrađani imati sigurnost i dostojanstvenu starost – naglasio je Vrančić. 

Oženjen i otac dvoje djece, Vrančić ističe da njegova kandidatura nosi jasnu poruku stanovnicima Zaboka da mogu računati na njegovo znanje, iskustvo i profesionalnost u vođenju grada prema prosperitetnoj budućnosti.  

– Važno je napomenuti da imam dobru komunikaciju s Vladom Republike Hrvatske, što je jako važno za realizaciju budućih projekata, te podršku Predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, koji mi je istu osobno istaknuo prilikom posjete Zaboku u proteklom tjednu. Kada me pitaju zašto se ponovno kandidiram moj odgovor je: zbog toga što želim, mogu i znam. Računajte na mene! – poručio je Vrančić, stoji u priopćenju. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba