FUNKCIJE SVIMA, A NE SAMO NJIMA: Akcija Foruma mladih SDP-a KZŽ u Oroslavju

Platno sa željama građana poklonit će gradonačelniku kao “zahvalu” što Oroslavje nije nikad bilo popularnije

Objavljeno: 01.02.2021. zagorjeinternational

Forum mladih SDP-a Krapinsko-zagorske županije održao je u nedjelju u Oroslavju, kojeg su istaknuo kao mjesto izvornih zbivanja i zakulisnih igra, akciju pod nazivom “Funkcije svima, a ne samo njima”.

Ljudima je pružena mogućnost da izraze svoje želje, “A kaj bi ti štel biti?” a kako ne bi otišli kući praznih ruku poklonili su građanima neke uloge, kao i mali podsjetnik na samo neke od HDZ-ovih afera. Platno s željama građana poklonit će gradonačelniku Oroslavja kao malu “zahvalu” za to što Oroslavje nije nikad bilo popularnije.

– Ovom akcijom željeli smo skrenuti pozornost naših građana na problematiku namještenih natječaja i dogovaranja vodećih funkcija u državnim institucijama, neovisno o (ne)kompetencijama osoba koje se zapošljavaju. Stava smo da prvenstveno mi mladi moramo biti korektiv društva te ovom prilikom iznosimo svoj stav da je Hrvatska u kojoj želimo ostati zemlja znanja, truda i poštenog rada, a ne zemlja trgovine funkcijama i utjecajem – izjavili su iz Foruma mladih SDP-a Krapinsko-zagorske županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba