U gradskom proračunu u tu je svrhu osigurano gotovo 100 tisuća kuna

Oko 970 novomarofskih umirovljenika i ove će godine dobiti božićnice

Objavljeno: 12.12.2020. JJ

Grad Novi Marof i ove će godine isplatiti prigodne božićnice umirovljenicima. Božićnice u iznosu od 100 kuna bit će isplaćene svim umirovljenicima čija mirovina ne prelazi iznos od 2000 kuna, a riječ je o oko 970 umirovljenika s područja grada Novog Marofa. U gradskom je proračunu ove godine u tu svrhu osigurano gotovo 100.000 kuna.

Popis umirovljenika koji ove godine imaju pravo na isplatu božićnice bit će objavljen na oglasnoj ploči postavljenoj u zgradi Grada Novog Marofa, a umirovljenici će o isplati biti obaviješteni i putem radijskih postaja.

Podjela prigodnih božićnih potpora počet će u ponedjeljak, a da bi ostvarili pravo na božićnicu, svi zainteresirani umirovljenici su dužni sa sobom donijeti osobnu iskaznicu, OIB, odrezak od isplate mirovine (novijeg datuma) i kemijsku olovku. Raspored termina i lokacija podjele božićnica dostupan je na gradskoj internetskoj stranici.

Iz Grada Novog Marofa mole sve umirovljenike da se prilikom dolaska po božićnicu pridržavaju svih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i svih propisanih epidemioloških mjera – da obavezno nose zaštitnu masku koja treba pokrivati nos i usta, držati razmak između drugih osoba od dva metra i dezinficirati ruke dezinficijensom koji će biti postavljen na ulazu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter