Iz Galerije grada Zaboka pozivaju:

“PUT U KILIMANJARO”: Dođite na zanimljivo predavanje o afričkoj avanturi Franje Kmeta

Objavljeno: 13.10.2020. LB

U Galeriji grada Zaboka ovog će se četvrtka održati putopisno predavanje “Put u Kilimanjaro: Tanzanija – Afrika”. Svoju afričku avanturu će sa zainteresiranima podijeliti Franjo Kmet, osnivač i voditelj Mountain Fita, koji u planinarskim društvima djeluje preko 15 godina. Vodio je nebrojeno izleta i uspona, popeo se na mnoge vrhove u Alpama Slovenije, Austrije, Italije, Švicarske, Francuske, Njemačke. Šest puta se popeo na Mont Blanc, četiri puta na Gran Paradiso, sedam puta na Grossglockner, šest puta na masiv Monte Rose, Liskam, Castor, Weissmeis, Grossvenediger, Wildspitze i još mnoge druge.


Dva puta je vodio uspone na najviši vrh Europe, Elbrus, u visini 5642 metara, a također dva puta vodio je uspon na najviši vrh Afrike, Kilimanjaro, o kojem će se na predavanju najviše pričati.
Zbog COVID-19 pandemije, ograničen je broj sudionika I posjetitelja, stoga organizatori predavanja mole da svoj dolazak najavite na broj telefona 098/961-6758, odnosno, kontakt osobi Rini Valecu. Posjetitelje se moli da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera. (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba