U Županijskoj palači održan prijem za nagrađene poduzetnice iz Varaždinske županije, Bernardu Cecelja i Ivanu Ipša

“Ponosni smo na uspjeh naših poduzetnica, a posebno kada se njihov rad i trud nagradi priznanjem na ovako velikom Kongresu u Zagrebu“

Objavljeno: 12.03.2020. IB

Na Međunarodni dan žena, po peti je puta organiziran Kongres poduzetnica Hrvatske i regije, u organizaciji Ženskog poduzetničkog centra, najveće nevladine asocijacije koja okuplja više od 2300 članica i članova, a u sklopu kojega se po prvi puta održala dodjela nagrada “Najpoduzetnica“ u nekoliko kategorija.

Zdravstveni turizam

Bernarda Cecelja (Varaždinske Toplice)  i Ivana Ipša (Varaždin) dvije su poduzetnice iz Varaždinske županije koje su na Kongresu poduzetnica u Zagrebu primile nagrade za svoju uspješnost. Bernarda Cecelja, vlasnica i direktorica tvrtke Bernarda d.o.o. primila je nagradu za “Najpoduzetnicu“ u 2020. godini dok je Ivana Ipša, vlasnica VOP portala primila nagradu u kategoriji “Naj inspiracija“.

U Županijskoj palači primili su ih varaždinski župan Radimir Čačić i njegova savjetnica Natalija Martinčević.  

– Ponosni smo na uspjeh naših poduzetnica, a posebno kada se njihov rad i trud nagradi priznanjem na ovako velikom Kongresu – rekla je Martinčević te dodala kako su Varaždinske Toplice najveće gradilište u Varaždinskoj županiji.

–  Osim projekata koje provodi Županija veseli nas i suradnja s gospođom Cecelja kroz ulaganja u zdravstveni turizam, smještajne kapacitete  i ugostiteljske objekte, od čega je jedan od restorana u 2019. godini, restoran “Bernarda“, čiji je vlasnik upravo gospođa Cecelja, uvršten na popis restorana Okusi varaždinskog kraja. Turistička ponuda Varaždinske županije zasigurno će se obogatiti otvaranjem novog hotela u Varaždinskim Toplicama što nas posebno veseli – istaknula je savjetnica Martinčević.

Promocija gospodarstvenika

Varaždinska županija i VOP portal čija je vlasnica Ivana Ipša u posljednje dvije i pola godine njeguju odličnu suradnju na brojnim projektima, posebno onima kroz koje Županija podupire i promovira upravo varaždinske obrtnike i gospodarstvenike.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba