Nastupit će najtrofejniji hrvatski strijelci, među njima i višestruki juniorski europski prvaci Mihaela i Martin Oborovečki iz Velikog Trgovišća

Sutra u Donjoj Stubici Prvenstvo Hrvatske u gađanju samostrelom field i prvi Kup grada Donja Stubica

Objavljeno: 23.03.2019. IB

Sutra će se u sportskoj dvorani u Donjoj Stubici održati 15. Prvenstvo Hrvatske u gađanju samostrelom Field na 18 metara i prvi Kup grada Donje Stubice. Nastupit će 22 natjecatelja, među kojima su i najtrofejniji hrvatski strijelci u disciplini samostrela, predvođeni najboljim strijelcima svijeta – Valentinom i Domagojem Pereglin, te natjecateljima iz Zagorja, Sanjom Komar, osvajačicom brojnih svjetskih i europskih medalja, te dvoje mladih natjecatelja iz Velikog Trgovišća, Mihaelom i Martinom Oborovečkim, koji su višestruki juniorski europski prvaci. Svečanost otvorenja je u 9.45 sati, a finalna gađanja i proglašenje pobjednika u 16 sati.
Organizatori su Prvo građansko samostrelsko društvo “Zagreb” i Grad Donja Stubica, a suorganizatori Sportska zajednica grada Donja Stubica, Turistička zajednica područja Donja Stubica i Gornja Stubica, te streljačka društva “Metalis“ Donja Stubica, “Veliko Trgovišće“ i “Savica“ iz Zagreba.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba