Lijepo iznenađenje za Gornjostubičance, u sklopu novogodišnjeg koncerta u sportskoj dvorani OŠ Matije Gupca

POTPISAN SPORAZUM: U Gornjoj Stubici gradit će se nova sportska dvorana

Objavljeno: 31.12.2018. AB

U Gornjoj Stubici je u subotu, u sklopu novogodišnjeg koncerta u sportskoj dvorani OŠ Matije Gupca, potpisan sporazum o izgradnji nove sportske dvorane. Učinili su to krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić i ravnateljica Osnovne škole Matije Gupca Sanja Knezić.
Iako se prvotno razmatrala opcija da bi se išlo u dogradnju postojeće sportske dvorane, odlučeno je da će se ipak izgraditi nova.
– Kad smo prijavljivali projekt energetske obnove ove škole koji kreće 2019. godine, da bismo dobili 50 posto ušteda, ne smijemo ništa nakon obnove građevinski dirati sljedećih pet godina, samim time niti dograđivati sportsku dvoranu. Parket ćemo u postojećoj dvorani promijeniti u sklopu energetske obnove u 2019., kako bi ona služila još koju godinu, dok ne izgradimo novu sportsku dvoranu – rekao je župan Kolar te dodao kako će to najvjerojatnije biti dvodijelna sportska dvorana, obzirom na veličinu škole, općine i broj učenika, ali i činjenicu da je u susjednoj Donjoj Stubici trodijelna sportska dvorana.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba