HVALEVRIJEDNA GESTA: DVD Petrovsko nastavilo s običajem da njihova delegacija pred kraj godine posjeti starije i bolesne članove DVD-a

ZAUVIJEK BRAĆA: Podsjetili ih da nisu zaboravljeni od svojih kolega vatrogasaca

Objavljeno: 30.12.2018. AB

DVD Petrovsko unatrag nekoliko godina ima običaj da pred kraj kalendarske godine njihovo vodstvo obilazi starije i bolesne članove DVD-a.
Tako je i ove godine delegacija na čelu s predsjednikom DVD-a Željkom Presečkim, obišla članove koji zbog godina ili bolesti nisu fizički toliko prisutni u samom životu DVD-a, te su ih i tako podsjetili da nisu zaboravljeni od svojih kolega vatrogasaca.
Bila je to prilika da se, osim čestitanja Božića i Nove godine, svi zajedno podsjete na minule doživljaje i trenutke provedene u DVD-u, jer mnogi od njih su i osnivači te je svakako bilo mnogo doživljaja od osnutka DVD-a Petrovsko 1973. godine, koje je trebalo “analizirati” uz dobru kapljicu i prigodne delicije.
Nije se mogla ne spomenuti ni još uvijek aktualna, vrlo uspješna 2018. godina, u kojoj je društvo proslavilo 45 godina postojanja i u kojoj je, pored uobičajenih aktivnosti, velikim angažmanom predsjednika i Upravnog odbora kupljeno novo kombi vozilo, te je legaliziran i kompletno obnovljen dom DVD-a Petrovsko.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba