VJEŠTIČJE IGRE DND-a ZABOK IMALE I HUMANITARNU NOTU: Prihod sakupljen dobrovoljnim prilozima namijenjen je ljetovanju djece iz obitelji slabijeg materijalnog stanja

Nezaboravno vještičje druženje za sve generacije i 18. put za redom okupilo velik broj djece i roditelja

Objavljeno: 02.11.2018. Alen Brodar

Ove je godine ponovo bilo puno vještičje zabave i smijeha u parku Milana Prpića u Zaboku. Naime, Društvo “Naša djeca” Zabok, 18. godinu za redom organiziralo je Vještičje igre na kojima se okupio izuzetno velik broj djece i roditelja na nezaboravnom vještičjem druženju.

Mališani su se već nekoliko tjedana unaprijed pripremali te smišljali kostime u kojima su zasjali na Vještičjim igrama. Kreacije i maske svake su godine sve maštovitije i originalnije, a za one koji se eventualno nisu stigli maskirati bilo je organizirano oslikavanje lica.

Druženje i igranje

– Cilj je da se djeca, a i roditelji, maskiraju u svoje omiljene “strašne” likove te provedu vrijeme u zajedničkom druženju i igranju. Veliki broj djece uključio se u omiljene Vještičje igre s rekvizitima koji su se izrađivali u našim kreativnim radionicama i igraonici, tako da su djeca uživala u prenošenju tikvica, igri lampionima, hranjenju čudovišta, čudovišnom kuglanju, jahanju na metli te vještičjem hokej – ističu u DND-u Zabok.

Također su bile spremljene delicije iz vještičje kuhinje, zahvaljujući volonterkama DND-a, koje su pripremile vještičje kolačiće i lizalice, a izazvale su veliku znatiželju i interes zbog prigodnih dekoracija i slasnog okusa te su ih djeca i roditelji odmah degustirali. Svatko si je za uspomenu na “vještičje druženje” mogao odabrati prigodni magnetić, lampion, ogrlicu ili igračku te se osvježiti vještičjim koktelima.

Velik broj volontera

Prihod sakupljen dobrovoljnim prilozima namijenjen je ljetovanju djece iz obitelji slabijeg materijalnog stanja. U cijelu organizaciju manifestacije bio je uključen velik broj volonterki i volontera DND-a Zabok, Srednje škole Zabok, Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata KZŽ, članovi i članice Dječjeg gradskog vijeća i Dječjeg foruma DND-a Zabok, koji su doprinijeli veseloj i zabavnoj atmosferi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba