BRAVO ZA NAŠE ZAGORCE!

Doček europskog prvaka i europske doprvakinje iz Velikog Trgovišća

Objavljeno: 05.07.2018. JJ

U noći s ponedjeljka na utorak na aerodromu u Zagrebu održan je doček hrvatske reprezentacije na povratku s Europskog prvenstva u gađanju field samostrelom, održanom u Estoniji. Dio hrvatske reprezentacije bili su i članovi Streljačkog društva Veliko Trgovišće: europski juniorski prvak Martin Oborovečki, europska juniorska doprvakinja Mihaela Oborovečki i Karla Bartolović, koja je osvojila vrlo dobro deveto mjesto, kao i trener u reprezentaciji Damir Oborovečki.
Europske prvake dočekao je i krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, koji im je čestitao te posebno istaknuo izvrsne rezultate Streljačkog društva Veliko Trgovišće, koje je, kako je rekao, svojim radom i rezultatima Krapinsko – zagorsku županiju i Veliko Trgovišće istaknulo na samostrelskoj karti svijeta.
U Zagrebu su strijelce iz Velikog Trgovišća dočekali i načelnik Robert Greblički, župnik u Velikom Trgovišću, vlč. Josip Čulig te bivši glavni tajnik Hrvatskog streljačkog saveza Dragutin Vrbek, dok su im u Velikom Trgovišću doček organizirali obitelj Oborovečki te članovi i prijatelji SD-a Veliko Trgovišće, na čelu s dopredsjednikom Rudolfom Kontrecom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba