DRUŽENJE I NATJECANJE

TRIJUMFIRALI DOMAĆINI: Pobjednici 18. Sportskih igara branitelja su članovi UDIVDR-a Bedekovčina

Objavljeno: 28.06.2018. JJ

Povodom obilježavanja Dana državnosti, u organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bedekovčina, održane su 18. Sportske igre branitelja. Sudjelovale su 22 braniteljske udruge iz Krapinsko – zagorske, Karlovačke, Vukovarsko – srijemske i Zagrebačke županije. Održano je natjecanje u pet disciplina – streljaštvu, visećoj kuglani, belotu, pripremanju kotlića i u već tradicionalnom 18. Kupu u lovu ribe na plovak.
Pobjednici po disciplinama bili su: u pripremanju kotlića UDIVDR Bedekovčina, u belotu “Zlatni vitezovi” iz Rugvice, u streljaštvu UDIVDR ogranak Donja Stubica, u visećoj kuglani UDIVDR Bedekovčina, a u lovu ribe na plovak Kuburaška udruga “Grof Kulmer” iz Zaboka. Sveukupni pobjednici igara bili su domaćini, UDIVDR Bedekovčina, koji su osvojili prijelazni pehar.
Igre su održane pod pokroviteljstvom Krapinsko – zagorske županije i Općine Bedekovčine, a otvorio ih je načelnik Bedekovčine Darko Ban. Prisutne je pozdravio i predsjednik UDIVDR-a Bedekovčina Stjepan Sovec, a delegacije braniteljskih udruga s načelnikom i zamjenikom načelnika položile su vijence i zapalile lampione kod spomenika u Bedekovčini.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba