U Gornjoj Stubici održana izvanredna skupština Nogometnog kluba Matija Gubec

Predsjednik T. Haramustek, IO i potpredsjednik podnijeli ostavke, odmah izabrano novo vodstvo kluba, na čelu s Dinkom Prpićem

Objavljeno: 26.06.2018. Alen Brodar

U petak je u prostoru Sportskog centra u Gornjoj Stubici održana izvanredna Skupština Nogometnog kluba Matija Gubec. Na skupštini su podneseni financijski izvještaj te izvještaj Nadzornog odbora.

Poslovne obaveze

Predsjednik kluba Tomislav Haramustek podnio je izvještaj o radu te istaknuo natjecanje seniorske ekipe u 1. zagorskoj nogometnoj ligi, rezultate mlađih kategorija te rad s mladima, a potom je podnio je ostavku na mjesto predsjednika. Istaknuo je kako zbog poslovnih obveza i nedostatka vremena više nije u mogućnosti kvalitetno obavljati funkciju predsjednika nogometnog kluba. Ostavke su podnijeli i Izvršni odbor te potpredsjednik kluba. Nakon što su im članovi skupštine dali razrješnice, izabrano je novo vodstvo kluba.

Za predsjednika NK Matija Gubec izabran je Dinko Prpić, za potpredsjednika Dražen Haramustek, a za članove Izvršnog odbora Daniel Kučak, Krešo Jalševečki, Tomislav Jurina, Stjepan Putak-Ivić, Dražen Haramustek, Dario Kletuš, Branko Herceg, Vladimir Haramustek, Ivan Horvat, Ivan Sili, Branko Herceg i Nikola Labaš.

Na skupštini su bili nazočni i načelnik Općine Gornja Stubica Jasmin Krizmanić, zamjenik načelnika Vladimir Škvorc te predsjednik Sportske zajednice Općine Gornja Stubica Siniša Kuhta.

Novo vodstvo

Oni su se prigodnim govorom obratili članovima skupštine, zahvalili na radu dosadašnjem predsjedniku Tomislavu Haramusteku i cijeloj upravi kluba te čestitali novom predsjedniku Dinku Prpiću, potpredsjedniku Draženu Haramusteku i novim članovima Izvršnog odbora na izboru te im zaželjeli puno uspjeha u radu.

Na kraju skupštine novoizabrani predsjednik NK Matija Gubec Dinko Prpić obratio se članovima skupštine i gostima prigodnim govorom.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba