U petak misom i blagoslovom nove mrtvačnice počinje trodnevna proslava Dana općine i župe Petrovsko

ZA SVAKOG PONEŠTO: Malonogometni kup, izložbe, Smotra limenih glazbi i mažoretkinja, međuopćinsko druženje, dječji dan, vatrogasna vježba…

Objavljeno: 26.06.2018. AB

U petak počinje trodnevna proslava Dana općine i župe Petrovsko. Program počinje svetom misom u 11 sati, nakon koje u 12.30 sati slijedi blagoslov nove mrtvačnice, a svečana sjednica Općinskog vijeća je u 13.30 sati. Malonogometni kup općine Petrovsko “Tomislav Šanjug Šanta” na igralištu kod Pečka počinje u 18 sati.

U subotu u 18 sati u Domu kulture će biti otvorene izložbe likovne kolonije “Ernest Tomašević” i rukotvorina Udruge “Kaj”, dok u 19 sati počinje Smotra limenih glazbi i mažoretkinja, na kojoj će nastupiti Gradska glazba Vrbovec i Vrbovečke mažoretkinje, Glazba općine Kotoriba, Puhački orkestar Prosenik, Desinićke mažoretkinje te Puhački orkestar Petrovsko – Špoljari. U šatoru kod Osnovne škole za zabavni program će se od 21 sat pobrinuti Amantes Band.

Program u nedjelju počinje u 14 sati Danom udruga i međuopćinskim druženjem, u 15 sati na rasporedu je Dječji dan, u sklopu kojeg će se održati igraonica za najmlađe, dok program završava vatrogasnom vježbom, koja će se održati u 17 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba