DODIJELJENA PRIZNANJA ZA NAJBOLJE KRAPINSKE SPORTAŠE U 2017. GODINI

TRIJUMFIRAO TK MARATON: Najbolji sportaši Tajana Vdović i Nikola Štefanić, trkači odnijeli pobjedu i u kategoriji najbolji klub

Objavljeno: 08.12.2017. JJ

U Srednjoj školi Krapina dodijeljene su nagrade za najbolje krapinske sportaše u 2017. godini. Izbornu komisiju činili su Milorad Videković, ravnatelj škole i sportski novinar, Saša Kundih, predsjednik Krapinskog sportskog saveza, Branko Krkalo, potpredsjednik KSS-a, te Branko Kučko i Dražen Vinski, članovi Izvršnog odbora KSS-a.
Svaki sportski klub član KSS-a imao je pravo predložiti po jednog kandidata za svaku kategoriju.
Za najbolju sportašicu u seniorskoj konkurenciji izabrana je Tajana Vdović iz Trkačkog kluba Maraton, a za najboljeg sportaša u pojedinačnoj seniorskoj konkurenciji izabran je njezin klupski kolega Nikola Štefanić.

“Svatko može potrčati”

– Iznimna mi je čast što sam proglašen sportašem grada. Hvala svima koji su prepoznali moj rad i trud i hvala mojoj obitelji, djevojci i prijateljima koji su mi čitavu godinu pružali podršku. Ovo mi je ogroman motiv za daljnji rad i nove kilometre – istaknuo je Štefanić, dok je Tajana Vdović rekla kako se oduvijek divila ženama koje se bave sportom.
– Moji trkački počeci bili su u školi trčanja u Krapini, gdje sam postala dio ekipe i gdje sam pronašla istomišljenice s kojima sam nastavila trenirati i nastupati na utrkama diljem Lijepe naše. To su Ana Gorup Hršak, Marta Puljek, Tamara Kontrec i Marčela Ovčarić. Dodijeljeno priznanje svakako ću nastojati opravdati daljnjim bavljenjem trčanjem i nastupanjem na utrkama. Željela bih da ovo priznanje bude poruka ženama da svatko može potrčati, baviti se sportom i rekreacijom u svrhu poboljšanja i održavanja vlastitog zdravstvenog stanja. Na kraju bih svakako željela spomenuti i pohvaliti trud i rad svih članova kluba, a posebno i našeg najmlađeg člana, Luku Kranjčeca, koji ima tek sedam godina, a natječe se uz bok seniorskoj konkurenciji i to postižući vrhunske rezultate. Zahvaljujem na podršci Tajani Koroliji i Heleni Krstić – zaključila je Vdović.
Za najboljeg sportaša u ekipnoj seniorskoj konkurenciji izabran je Matija Smrekar iz NK Zagorec. Nagrada za životno djelo dodijeljena je Branku Krkalu iz Stolnoteniskog kluba Zagorec. Za najperspektivnijeg sportaša mlađih dobnih kategorija, do 14 godina, izabran je Borna Krizmanić iz NK Zagorec, a za najperspektivniju mladu sportašicu mlađih dobnih kategorija Antonela Cesarec iz Kickboxing kluba Krapina. Za najperspektivniju ekipu do 14 godina izabrana je ekipa Zagići 2009. i 2010., iz NK Zagorca.

“Krapinski hrčak”

Najbolja sportašica u ekipnom sportu grada Krapine od 14 do 18 godina je Vlatka Bilal iz Košarkaškog kluba Krapina, a najbolji sportaš u ekipnom sportu grada Krapine od 14 do 18 godina je Antonio Žigman iz Rukometnog kluba Zagorec.
Matija Borlinić iz Biciklističkog gradskog kluba Tuškanac je najbolji sportaš koji se natječe u klubu van grada Krapine. Najbolji klub je TK Maraton, a najbolja ženska ekipa KK Krapina. Za promociju sporta nagradu je dobio RK Zagorec, a dodijeljeno je i priznanje “Krapinski sportski hrčak”, za razvoj i unapređenje sporta, koje su dobili Miljenko Merkaš iz NK Zagorec i Franjo Vodolšak iz Športsko – ribolovnog društva Krapina. Najboljim sportskim djelatnikom proglašen je Marko Golub iz KK Krapina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba