FOTOGALERIJA: “MEDENI SEJEM“ U KRAPINI I OVE GODINE PRIVUKAO POSJETITELJE BOGATOM PONUDOM SLASTICA OD MEDA

Svoje proizvode izložilo 30-ak izlagača iz triju županija, a dijelio se i lovački gulaš

Objavljeno: 02.12.2017. JJ

Već tradicionalno početkom prosinca, uoči proslave Dana grada Krapine, na središnjem Trgu Ljudevita Gaja održava se “Medeni sejem“, koji je i ove godine posjetiteljima omogućio uživanje u bogatoj ponudi proizvoda od meda, te prigodnih ukrasa za nadolazeće blagdane.

– Imamo 30-ak štandova na kojima izlažu udruge i zadruge iz naše županije te Varaždinske i Zagrebačke županije. Također, već tradicionalno, lovačko društvo iz Krapine građane i ove godine časti lovačkim gulašom, a imamo i šator, tako da zaista nudimo sadržaje svih vrsta – rekla nam je voditeljica ureda Turističke zajednice grada Krapine Nedeljka Vodolšak.

“Medeni sejem“ je posjetio i gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović.

– Svake godine uz Dan grada Krapine, pripremamo više sadržaja, tijekom cijelog prosinca, a Medeni sejem je postao neizostavni dio. Drago mi je da iz godine u godinu imamo sve više izlagača. Poslužilo nas je i vrijeme, tako da ima dosta posjetitelja, a želja nam je sljedeće godine sve to još proširiti – istaknuo je Gregurović.

Sunčano prijepodne Krapinčani su tako proveli uživajući u slasticama od meda i nastupu “Črlenih lajbeka“, a u 13 sati počinje “Krapinski cener“, maratonska kružna utrka na kojoj sudjeluje 600-tinjak trkača, a bit će obogaćena i popratnim programa u kojem nastupaju Gradski puhački orkestar i mažoretkinje, a vodit će ga poznati komičar Vlatko Štampar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba