U Klanjcu održani 15. Sportski susreti obrtnika Krapinsko – zagorske županije

Najboljim nogometašima među zagorskim obrtnicima pokazali se oni iz Krapine i četiri okolne općine

Objavljeno: 12.06.2017. Alen Brodar

Zagorska Obrtnička komora u petak je održala tradicionalne “Obrtničke susrete Krapinsko – zagorske županije”, a domaćin je bilo Međuopćinsko udruženje obrtnika Klanjec. Prije samog početka igara, prisutne su pozdravili predsjednik Međuopćinskog udruženja Klanjec Mladen Županić, potpredsjednik HOK-a i predsjednik Obrtničke komore KZŽ Davor Pleško, gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek te krapinsko – zagorski župan Željko Kolar, koji je i otvorio ovogodišnje obrtničke susrete.

Ukupno 11 mlrd. prometa

– FINA je konačno objavila najsvježije podatke o poslovanju poduzetnika – na području Krapinsko – zagorske županije on je u 2016. godini iznosio preko 11 milijardi kuna, što je rast od preko devet posto, rekao je župan Kolar te istaknuo da Krapinsko – zagorska županija ima izvrsnu suradnju s Obrtničkom komorom KZŽ.
– Komori pružamo podršku na razne načine, pa smo tako tijekom protekle dvije godine za uređenje novih prostora u Krapini uplatili 200 tisuća kuna, dok smo ove godine za tu namjenu izdvojili još 200 tisuća kuna. Kao i prijašnjih godina, tako smo i ove izdvojili 150 tisuća kuna za promociju obrtnika na domaćim i inozemnim sajmovima i događanjima. zaključio je župan Kolar.

Najbolji po kategorijama

Na nogometnom igralištu NK Klanjec obrtnici su tako odmjerili snage u nogometu, potezanju užeta, pikadu, streljaštvu i visećoj kuglani.
Najboljim nogometašima pokazali su se tako u Udruženju obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj, obrtnici iz Krapinskih Toplica bili su najbolji u potezanju užeta, obrtnici iz Zlatara u pikadu, a u streljaštvu Međuopćinsko udruženje obrtnika Klanjec. Što se pak tiče pojedinačnih kategorija, najbolji strijelac bio je Zdravko Špiranec iz Udruženja obrtnika Bedekovčina, dok je u visećoj kuglani najbolji bio domaćin, Mladen Županić iz Međuopćinskog udruženja obrtnika Klanjec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba