Politička preslagivanja

Zagorska Županijska organizacija ORAH-a pristupila Reformistima

Objavljeno: 25.07.2016. mladenmandic

Županijska organizacija stranke ORAH Krapinsko – zagorske županije, odlukom svog Predsjedništva, pristupila je u članstvo Narodne stranke – reformista Krapinsko – zagorske županije.
– Zajednički reformski programi, posebice javne uprave, razvoj gospodarstva, socijalna pravednost, povećanje zaposlenosti te kvalitetno vodstvo na razini Županije, samo su neki od razloga pristupanja Reformistima i zajedničkog budućeg rada na korist svih građana Krapinsko – zagorske županije – istaknuo je prilikom službenog potpisivanja Deklaracije u Zlatar Bistrici, predsjednik Županijske organizacije ORAH-a Zoran Zorko.
Predsjednik zagorskih Reformista Žarko Miholić istaknuo je da je pristupanjem čitave županijske organizacije ORAH-a reformistima, samo potvrda kvalitete njihova rada i političke snage koju imaju u Zagorju.
– Dok se neke stranke bave raspodjelom fotelja i besramnim uhljebljivanjem stranačkih poslušnika, mi kvalitetnim radom ostvarujemo rezultate na terenu. Prepoznali su to i naši građani, zbog čega nam svakodnevno raste broj članova i simpatizera. Politika je mjerljiva disciplina i mi to svojim radom i potvrđujemo – rekao je predsjednik Županijske organizacije Reformista Žarko Miholić, koji je posebno ponosan na velik broj mladih i visokoobrazovanih članova i suradnika. (Mladen Mandić)


Osnovana Općinska organizacija Reformista u Mihovljanu

U Mihovljanu je osnovana Općinska organizacija Narodne stranke – reformista. Za predsjednicu je izabrana Zdenka Kos Tušek. Potpredsjednik je Branko Martinjak, dok je za tajnika izabran Milan Martinjak. Novoizabrana predsjednica zahvalila je na povjerenju, te tom prilikom istaknula kako vjeruje da će uz pomoć i Županijske organizacije i mladih koji su ušli u stranku, uspjeti učiniti nešto za Mihovljan i realizirati barem neke od projekata kojima bi se unaprijedila općina. Osnivačkoj skupštini prisustvovali su i članovi Predsjedništva Županijske organizacije Reformista, zajedno s predsjednikom Žarkom Miholićem, koji je tom prilikom istaknuo kako ovaj kraj ima potencijal posebno turističkog razvoja i kako ga županijska vlast napokon treba početi ozbiljno i shvaćati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba