Stipernica kraj Pregrade

Peti Vatrogasni kup okupio 150 najmlađih i 120 odraslih vatrogasaca

Objavljeno: 04.07.2016. mladenmandic

Na vatrogasnom poligonu u Stipernici pokraj Pregrade, proteklog je vikenda održan peti Vatrogasni kup DVD-a Stipernica. Na njemu je, uz 150-ero djece organizirane u 15 ekipa vatrogasne mladeži, nastupilo i 120 odraslih vatrogasaca. DVD Stipernica osnovan je 1952. godine. Kroz njega je do danas prošlo 220 članova, a trenutno broji 60-ak članova, od kojih 15 operativnih.

Zamjenica župana za društvene djelatnosti Jasna Petek je s gradonačelnikom Pregrade Markom Vešligajem svim članicama i članovima ekipa mladeži podijelila medalje, a najboljima i pehare za osvojena prva tri mjesta.

– S ponosom mogu reći da vas svake godine ima sve više, te da je ovdje iz godine u godinu sve življe i veselije. Sigurna sam da se kroz vježbanje dobro zabavljate, a istovremeno, preko vaših voditelja, usvajate najplemenitije osobine, poput humanosti, odgovornosti i požrtvovnosti – istaknula je Jasna Petek i čestitala svim sudionicima i organizatorima. Sve prisutne je pozdravio i gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj, kao i predsjednik DVD-a Stipernica Vlado Ivanjko.

Spomenimo na kraju i pobjednike. U kategoriji A kod odraslih vatrogasaca, prvo mjesto osvojili su članovi DVD-a Brezova, u kategoriji B, najbolji su bili vatrogasci DVD-a Selno, u kategoriji djece prvi su u muškoj kategoriji bili mališani iz DVD-a Mihanović iz Gredica, a kod djevojčica najbolje su bile članice DVD-a Klanjec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba