“Anđeleki” oduševili prepunu Festivalsku dvoranu 

Objavljeno: 21.12.2015. Alen Brodar
– Iznimno velik broj djece i roditelja koji su se okupili u božićnim radionicama i na svečanom programu u Festivalskoj dvorani pokazuje da Krapina čuva i njeguje istinski duh Božića i u tom duhu odgaja nove generacije “anđeleka”, istaknuli su u Gradu
Krapinsko Društvo Naša djeca svečanim božićnim programom simboličnog naziva “Anđeleki” obilježilo je kraj dječjih prosinačkih aktivnosti u Krapini. Božićni program održan je u nedjelju pred prepunom Festivalskom dvoranom, a nastupila su djeca od najranijeg predškolskog do srednjoškolskog uzrasta.
Subotnje radionice
Izmjenjivale su se plesne, scenske i glazbene točke u kojima je pokazana sva raznovrsnost dječjih interesa i sposobnosti, a i entuzijazam voditelja dječjih aktivnosti u Krapini. Sve prisutne pozdravio je gradonačelnik  Krapine, Zoran Gregurović, a prisustvovali su i predsjednik Gradskog vijeća, Željko Pavić te zamjenici gradonačelnika, Branko Varjačić i Dragutin Kozina.
Inače, božićne aktivnosti DND-a započele su još prije četiri tjedna, kada su krapinski mališani uz pomoć djece, volontera starijeg uzrasta, u prvoj božićnoj radionici “Moj adventski vijenac” izrađivali i kući ponijeli svoj adventski vjenčić. Radionice su se održavale protekle četiri subote prijepodne, u prostorima OŠ Augusta Cesarca u Krapini.
 
Istinski duh Božića
– Iznimno velik broj djece i roditelja koji su se okupili u božićnim radionicama i na svečanom programu u Festivalskoj dvorani pokazuje da Krapina čuva i njeguje istinski duh Božića i u tom duhu odgaja nove generacije “anđeleka”, istaknuli su u Gradu.
Projekt dječjih prosinačkih aktivnosti vodila je Gordana Kučinić, predsjednica DND-a Krapina, uz veliku podršku svih volontera DND-a, učitelja osnovnih i srednjih škola, roditelja i Grada.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba