Nezavisna udruga mladih organizira “NUM Zimske igre”

Objavljeno: 02.12.2015. zagorjeinternational

Sve će započeti u petak, 18. prosinca, s natjecateljskim igrama gdje će sudionici morati pokazati spretnost, brzinu, snalažljivost, ali i hrabrost. Ukupno deset igara za ekipe sastavljene od četiri člana zagrijat će atmosferu u lepoglavskom Domu kulture

 

Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave pripremila je “NUM zimske igre“, bogat program aktivnosti za naredna dva mjeseca, u sklopu kojeg će se održati više događaja s ciljem upotpunjavanja slobodnog vremena mladih, ali i onih nešto starijih, sa šireg područja.

Sve će započeti u petak, 18. prosinca, s natjecateljskim igrama gdje će sudionici morati pokazati spretnost, brzinu, snalažljivost, ali i hrabrost. Ukupno deset igara za ekipe sastavljene od četiri člana zagrijat će atmosferu u lepoglavskom Domu kulture. Nedjelja, 27. prosinca, rezervirana je za božićno izdanje Quiz night-a koji plijeni veliku pozornost za vrijeme Jailhouse festivala. Ovom prilikom organizatori su pripremili skraćeno izdanje kviza, ali natjecateljska napetost i borba za prestiž ostaju na vrlo visokoj razini.
S prvim snijegom dolazi vrijeme i za veliki snježni okršaj u lepoglavskom parku. Strateška bitka u popularnom grudanju i natjecanje u kreiranju najvećeg snjegovića igre su u kojima će, osim standardnih ekipa, vještine odmjeriti i „obiteljske“ ekipe sastavljene od roditelja i djece. Budući da je nemoguće predvidjeti trenutak kada će u naša mjesta stići snježni pokrivač, organizatori će termin ove aktivnosti odrediti naknadno.
Kulturni i edukativni dio upotpunit će izložba kovanica i novčanica iz dvadesetak svjetskih zemalja. Izložba se priprema u suradnji s Gradskom knjižnicom Ivana Belostenca Lepoglava, a otvorenje je planirano za 22. siječnja sljedeće godine.
Cijelu priču ovog programa zaključit će veliki ljubavni okršaj dva dana prije Valentinova. Parovi, ili potencijalni parovi, imat će priliku pokazati koliko dobro poznaju svog partnera, ali i suprotni spol općenito. Za sve aktivnosti organizatori su pripremili vrijedne nagrade sponzora.
Cijeli program, koji je nastao unutar projekata Info-centra za mlade Lepoglava i Next Step, temelji se na volonterizmu, tako da organizatori pozivaju sve koji žele doprinijeti provedbi ovog programa u praksi da im se jave te se priključe organizacijskom timu. Javiti se može na [email protected] ili u inbox na FB stranici Nezavisne udruge mladih. Isto tako, organizatori pozivaju sve koji imaju ideje oko dodatnih aktivnosti koje se mogu organizirati da im se jave s ciljem pripreme još boljeg programa. Detalji o aktivnostima, način prijave i sve ostale informacije mogu se pronaći na web stranici NUM-a (http://www.num.hr/index.php/hr/188-num-zimske-igre) i na FB eventu NUM zimskih igara (http://bit.ly/NUMZimskeIgre). (ZI)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba