Večeras obilježavanje 110. obljetnice izlaženja prvog broja i promocija novog izdanja “Zvonca”

Objavljeno: 04.02.2016. alenbrodar

– Ukoliko smo u kalendarsku godinu ušli opterećeni s mnogobrojnim problemima, uđimo barem u fašničku 2016. godinu s osmjehom na licu – poruka je novog broja Humoristično-satiričnog lista “Zvonec”.

S novim brojem, koji je u prodaji, Redakcija a time i čitatelji, obilježavaju 110. obljetnicu izlaženja što ovaj fašnički list, uz samoborsku “Svraku”, svrstava među najstarije u Hrvatskoj. Iz Redakcije zahvaljuju svima koji su im javili “na smieh napeljavajuče doživljaje”.
Tako se nastavlja tradicija “Zvončeva cinkljanja” onima koji su nekaj zgrešili ili su bili nesmotreni kako im se to ubuduće ne bi dogodilo.
List je na svojim stranicama prošetao sjevernim dijelom Krapinsko – zagorske županije i tako još jednom dao svoj osebujan doprinos jubilarnoj obljetnici pisanog dokaza da živi naš vedri duh kojeg nastavljaju nove i nove generacije spremne na šalu – na tuđi i svoj račun (u čemu se ogleda veličina duha).
Uz “Zvonec” je vezana još jedna tradicija, a to je njegova promocija koja će se održati večeras u 18 sati, u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Krapina. Uz članove Redakcije, gosti su članovi glazbenog sastava Kavaliri iz Bednje.

Najnovije po kategorijama

OD 23. LIPNJA: Pješaci će moći prolaziti nadvožnjakom, teretni promet preusmjerit će se novoizvedenom dionicom spojne ceste, a evo koji su obilazni pravci za ostala vozila

GRAĐANI SE MOLE ZA RAZUMIJEVANJE: Zbog radova na spojnoj cesti Zabok – Krapina, idući tjedan se za sav motorni promet zatvara nadvožnjak Lepajci

OD 23. LIPNJA: Pješaci će moći prolaziti nadvožnjakom, teretni promet preusmjerit će se novoizvedenom dionicom spojne ceste, a evo koji su obilazni pravci za ostala vozila

Objavljeno: 18.06.2021. AB
“Za vrijeme pandemije dobar dio gospodarstva nije mogao disati punim plućima – dobro je iskoristiti ovakve prilike, da damo mogućnost izlagačima da se predstave i da nešto prihoduju“
BRAVO! Zlatarski mališani tijekom cijele su školske godine pomagali napuštenim životinjama – prikupljali donacije, a neki su čak i volontirali u Skloništu “Luč Zagorja”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter