Državno prvenstvo

Ekipa “Bedex” Srednje škole Bedekovčina osvojila srebro u futsalu

Objavljeno: 26.04.2017. zagorjeinternational

Nogometaši Srednje škole Bedekovčina osvojili su na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava koje je održano u Poreču drugo mjesto i time ostvarili najveći uspjeh Školskog sportskog društva Bedex. Nogometaši ŠSD Bedex natjecali su se u A skupini s učenicima I. tehničke škole Tesla iz Zagreba i Ekonomske škole iz Splita.
U prvoj utakmici pobijedilo je ŠSD Tesla (1:3), ali pobjedom od 3:2 protiv nogometaša iz Ekonomske škole Split, ŠSD Bedex osiguralo je drugim mjestom u skupini A prolazak u daljnje natjecanja, gdje ih je u polufinalu čekala Elektrotehnička škola iz Nove Gradiške. Bedekovčanski nogometaši pobijedili su i u toj utakmici na penale, 8:7, nakon što je u
regularnom dijelu utakmica završena neriješenim rezultatom 1:1. U finalu ih je čekala Turistička škola iz Pule, koje je u dosadašnjem natjecanju također imala jedan poraz i dvije pobjede. Iako su u većini utakmice finalisti bili podjednaki, poluvrijeme je završilo 0:0, nogometaši Školskog sportskog društva iz Pule na kraju su bili bolji i pobijedili 6:0. Za ŠSD Bedex igrali su Krunoslav Boroša, Goran Knezić, Matija Bobek, Dominik Ruk, Ivan Bosec, Kristijan Starešina, Matej Hoić, Marko Mlinarić, Martin Šlogar i Lukas Stojak. Trener nogometaša je prof. Roman Balen. Organizator cijelog natjecanja, na kojem su se natjecali mladići i djevojke i u košarci, rukometu, odbojci, stolnom tenisu i badmintonu, bio je Hrvatski školski sportski savez.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba