Već ovog vikenda borit će se za prvo mjesto treće lige

Loša šuterska večer krapinskih košarkaša nije utjecala na ogromnu konačnu razliku

Objavljeno: 13.02.2023.

Proteklog vikenda košarkašima Krapine u goste su stigli košarkaši iz Otočca. Snage ispod koša odmjerili su u dvorani Srednje škole Krapina, a Krapinčani su u prvoj utakmici drugog dijela sezone bili uvjerljivi protiv Otočca na domaćem parketu.

– Domaći košarkaši u prvim minutama utakmice pokazali su nadmoć i kvalitetu pa ubrzo odlaze na +10, iako malo zahrđali od duge pauze rutinski povećavaju prednost pa na poluvremenu imaju +26. Loša šuterska večer, ali i dosta loša realizacija dobro odrađenih akcija nije utjecala na ogromnu konačnu razliku i prvu stotku ove sezone 105:59. Priliku su dobili juniori Petek i Sopek koji su par sati prije seniorske tekme stigli sa juniorske utakmice u Gorici i upisali se u strijelce – poručili su iz KK-a Krapina.

Sada slijedi priprema za ono najvažnije za što se Krapinci spremaju, a to je gostovanje kod Ogulina u vikendu pred nama. Derbi sezone u Ogulinu ujedno je i borba za prvo mjesto treće lige koje u konačnici nosi ulazak u viši rang. Krapinci imaju pobjedu iz prvog dijela, ali Ogulin je do ovog kola na domaćem terenu neporažen, a jedini poraz imaju iz Krapine 95:77.

– Krapinci vjeruju u svoje igračke sposobnosti i ekipnu kvalitetu koje su ih dovele na sam vrh ljestvice koji ne namjeravaju ispustiti – poručuju iz kluba.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba