Nekretnina velikog potencijala

U Tuheljskim Toplicama prodaje se obiteljska kuća s predivnom prostranom okućnicom

Objavljeno: 15.09.2022. zagorjeinternational

Na tržištu nekretnina prodaje se obiteljska kuća u Tuheljskim Toplicama, od 220 metara kvadratnih s okućnicom od 740 metara kvadratnih. Sastoji se od tri stana od kojih je jedan u prizemlju od 61 metra kvadratnog, drugi stan je na katu od 100 metara kvadratna i treći stan na drugoj etaži od 61 metra kvadratnog. U sklopu kuće se sastoji i sjenica veličine 20 metara kvadratnih, posjeduje i tri parkirna mjesta. Također, ima mjesta i za izgradnju bazena, tako da postoji mogućnost za bavljenje turizmom.

Kuća se nalazi na stotinu metara od bazena, a 2015. godine je obnovljena sredstvima koja su povučena iz Europskih fondova preko Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Izmijenjena je vanjska stolarija, krov i fasada, te se time smanjila potrošnja plina za tri puta. Povećavanje toplinske zaštite kosog krova oblogom mineralne vune u debljini 18 centimetra sa svim slojevima, povećanje toplinske zaštite vanjskog zida oblogom polistirena u debljini 15 centimetra i povećanje toplinske zaštite vanjske drvene stolarije novom energetski učinkovitijom.

Kuća ima etažno plinsko centralno grijanje, klima uređaj, priključena je na gradski vodovod i kanalizaciju. Cijena nekretnine iznosi 240.000 eura, odnosno 1.808.280 kuna. Potencijalni kupci informacije o navedenoj nekretnini mogu dobiti na broj mobitela 099/308 9972.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba