Obavijest mještanima

Na području Petrovskog uskoro kreće evidentiranje dvije nerazvrstane ceste

Objavljeno: 08.05.2024. zagorjeinternational

Općina Petrovsko objavila je javni poziv o započinjanju postupka evidentiranja nerazvrstanih cesta te ovim putem o tome obavještava nositelje prava na nekretninama koje neposredno graniče sa zemljištima na kojima su navedene ceste.

Riječ je o cestama NC-25, k.o. Petrovsko, od državne ceste kod kuće Petrovsko 38, u smjeru ŽC2120 (Stara Ves) i NC-26, k.o. Petrovsko, od raskrižja Belki prema zaseoku Škrnjugi, a postupak evidentiranja provodi se zbog upisa cesta za zemljišnu knjigu. 

Za potrebe obavljanja geodetskih poslova izrađuje se snimka izvedenog stanja nerazvrstanih cesta i geodetski elaborat izvedenog stanja nerazvrstanih cesta. Snimku izvedenog stanja i geodetski elaborat izvedenog stanja nerazvrstanih cesta izradit će ovlaštena inženjerka geodezije Tihana Artič, predstavnica tvrtke ‘GEO-TNT d.o.o.’ za geodeziju, trgovinu i usluge, Podružnica Pregrada.

Evidencija kreće 15. svibnja u 8 sati, počevši od državne ceste kod kuće Petrovsko 38, u smjeru ŽC2120 (Stara Ves), a 17. svibnja u 8 sati, nastavlja se od raskrižja Belki prema zaseoku Škrnjugi.

Svi nositelji prava na nekretninama koje neposredno graniče s gore navedenim katastarskim česticama na kojima su izgrađene nerazvrstane ceste, moći će izvršiti uvid u geodetski elaborat izvedenog stanja te zatražiti eventualna dodatna pojašnjenja 3. lipnja od 8 do 10 sati, u prostorijama Općine Petrovsko. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba