Sve kreće već ove subote

Vidimo se na ‘Svibnju u Zaboku’! Maja Šuput, Josipa Lisac, TBF, Prljavci… Bolja pozivnica ne treba

Objavljeno: 07.05.2024. zagorjeinternational

Grad Zabok u svibnju slavi svoj dan, pa je tako cijeli mjesec poseban i prepun raznih događanja na radost svih, posebice onih koji vole dobru zabavu. 

Tako će biti i ovog svibnja, a za to su se pobrinuli u Gradu, Turističkoj zajednici ‘Srce Zagorja’, Regeneratoru i Hrvatskoj turističkoj zajednici. 

Naime, u Zabok u ovih mjesec dana stižu brojna poznata glazbena imena, a sve kreće ove subote, 11. svibnja, u Krčmi ‘Polanović’ gdje će u 20 sati nastupiti ‘Filmmusicorkestar’. Idućeg tjedna, u petak 17. svibnja, na Trg K.Š. Gjalskog u 21 sat stiže jedna od najpoznatijih zabavljačica u Hrvata, Maja Šuput, a dan nakon, 18. svibnja, na istu će se pozornicu popeti i ‘Prljavo kazalište’ u 21 sat. U nedjelju 19. svibnja na Trgu K.Š. Gjalskog će se održati i ‘Dječji dan’, a događanja tog vikenda zatvara ‘Rusty Groove’ svojim nastupom.

Bogat glazbeni program nastavlja se 26. svibnja kada na Vodospremi slijedi nastup hrvatske glazbene dive Josipe Lisac. Potom 30. svibnja na Trg K.Š. Gjalskog stižu svima nam poznati ‘Podvinčani’, a posljednjeg dana svibnja u re-GARDEN dolazi popularni ‘TBF’. 

Vidimo se u Zaboku!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba