Na kraju se par potukao u vožnji, u autu od 400 KS, kad su jurili 250 km/h pa su izazvali nesreću

ROMEO; ZAŠTO SI ROMEO: Mladić (24) se zaljubio u 43 godišnjakinju, no ona to nije shvatila ozbiljno

Objavljeno: 27.04.2024. zagorjeinternational

Na Zemaljskom sudu u Frankenthalu (Falačko-Porajnje) počelo je suđenje 24-godišnjem Maximilianu W. kojem se sudi zbog pokušaja ubojstva, piše Fenix magazin.  

Maximilian W. je 6. svibnja prošle godine izazvao prometnu nesreću tijekom svađe sa svojom tadašnjom partnericom, 43-godišnjom majkom dvoje djece (15,19). 

Par se doslovno potukao u Audiju RS3 od 400 KS kojim su prometovali autocestom A65 kod Mutterstadta. Maximilian je kazao kako je svađa počela jer mu je partnerica uzela mobitel i čitala poruke. Navodno ju je nekoliko puta udario šakom u lice. 

Kad je žena zaprijetila prekidom veze, muškarac je stisnuo papučicu gasa i pri brzini od 250 kilometara na sat pretekao s desne strane Hyundai i10, udario ga i sudario se s Golfom. Srećom, svi su putnici preživjeli s lakšim ozljedama. 

Maximilian se nije smirio niti nakon nesreće. Ponovno je nasrnuo na svoju partnericu, a navodno ju je i udario. Zatim su oboje pobjegli. Ona je pozvala sestru da dođe po nju, on je pobjegao preko obližnjeg polja. Policija je kasnije uspjela identificirati par. 

Nakon tog incidenta ponovno su bili zajedno. Sljedeća velika svađa dogodila se u kolovozu 2023. godine. Maximilian je svoju partnericu udario šakom u lice i nogom u koljeno. 

Na sudu je sad već bivši par jedno drugo optuživao za ljubomoru. Muškarcu se očito nije sviđalo to što je partnerica objavila fotografije na Instagramu. 

Žena je kazala kako u početku tu vezu nije shvaćala toliko ozbiljno. Planirala je “vikend vezu”, rekla je. 

 – Kad smo uselili u zajednički stan, počeli su problemi. Posvađali smo se deset tisuća puta i pomirili deset tisuća puta. Bilo je to bolesno vrijeme – rekla je žena na sudu. 

Par se upoznao putem Interneta krajem listopada 2022. godine. Muškarac je navodno nekoliko puta prijetio da će se ubiti. Tako je bilo i tog 6. svibnja. No, žena mu nije povjerovala. 

– Samo je htio izazvati stres – rekla je. 

Suđenje će trajati šest dana nakon čega će sud donijeti presudu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba