U jednom su svi složni, noć je duga, nadaju se boljim rezultatima

Hajdaš Dončić, Gregurović i Posavec komentirali prve izlazne ankete

Objavljeno: 17.04.2024. zagorjeinternational

Prve izlazne ankete u 19 sati komentirali su iz SDP-a, HDZ-a i Nezavisne platforme Sjever (NPS).

Predsjednik SDP-a KZŽ Siniša Hajdaš Dončić istaknuo je da su zadovoljni velikom izlaznošću što pokazuje da je Hrvatska odabrala promjene. Što se tiče stranaka lijevo od centra, dodaje da je optimist te se nada kako će rezultati biti još i bolji. 

Predsjednik HDZ-a KZŽ Zoran Gregurović rekao je da u stranci nisu zadovoljni, no dodao je da su to tek izlazne ankete, a nikako krajnji rezultati. Dodao je da će ovo biti duga noć te još uvijek postoje mogućnosti da će rezultati biti bolji.

Nositelj liste Nezavisne platforme Sjever Matija Posavec komentirao je da mu je drago što je NPS, iako osnovana prije šest mjeseci, prepoznata od strane građana. Rekao je da je prepoznato kako se radi o platformi ozbiljne, iskrene i jasne politike. Također, što se tiče biranja strane, dodao je da poziva dosad nije bilo, a da ih neće ni biti. I Posavec je također pozitivno komentirao veliku izlaznost.

Podsjetimo, u III. Izbornoj jedinici nakon prvih anketa uvjerljivo vodi SDP (7), slijedi HDZ (4), pa NPS (2) i Možemo (1). 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba