Radi se punom parom na modernizaciji nerazvrstanih cesta

BEDNJA: Potpisan novi ugovor o radovima, vrijedan 122.000 eura

Objavljeno: 16.04.2024. zagorjeinternational

U općini Bednja radi se punom parom na modernizaciji nerazvrstanih cesta. Načelnik Damir Poljak u ponedjeljak je s izvođačem radova potpisao ugovor za još jednu vrijednu investiciju kojom će se poboljšati prometna infrastruktura i tako nastaviti uspješan niz provođenja projekata modernizacije i sanacije nerazvrstanih cesta.

Potpisan je ugovor o izvođenju radova u okviru projekta “Modernizacija nerazvrstanih cesta na području općine Bednja: Zimeti, Brežani – Vrbanići, Odvojak Monterići, Brezova Gora – Perneki, Štruklji – Pavlinići, Hojski – Perneki, Brlići – Vukovski”.

Ugovorena vrijednost radova iznosi 121.869,38 eura s PDV-om, a zadovoljstvo uspostavljenom suradnjom izrazio je načelnik Poljak.

– U sanaciju i obnovu nerazvrstanih cesta u posljednjih gotovo šest godina uložena su značajna sredstva, što je jasan pokazatelj da se Općina Bednja kontinuirano zalaže za razvoj ovoga kraja na dobrobit unapređenja kvalitete života svojih stanovnika – istaknuo je načelnik, dodavši da kvalitetna prometna infrastruktura, osim što doprinosi sigurnosti mještana, također stvara bolje uvjete za poslovanje jer privlači investitore, potiče lokalno gospodarstvo i samim time otvara nova radna mjesta.

– I dalje ćemo ulagati u modernizaciju prometne infrastrukture te na taj način jačati našu zajednicu – zaključio je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba