DONJA STUBICA: Bivši osnovnoškolci proslavili 40 godina od završetka škole

“Bilo je puno smijeha, prisjetili smo se svakakvih dogodovština i nasmijali do suza”

Objavljeno: 15.04.2024. zagorjeinternational

Bivši učenici Osnovne škole Donja Stubica proslavili su 40 godina od završetka osnovnoškolskog školovanja. Generacija 8. c razreda 1983./1984. okupila se u subotu, 13. travnja u ‘Bistro Pivnici Tomek’ u Donjoj Stubici.

Jedna od učenica, gospođa Anica Drempetić, podijelila je s nama svoje dojmove.

– Sastali smo se u subotu i bilo nam je prekrasno. Okupilo nas se 16, stigao je i naš razrednik u višim razredima Franjo Franjčec. Nažalost, petero učenika više nije s nama, a petero ih nije došlo. No, bilo je puno smijeha, prisjetili smo se svakakvih dogodovština i nasmijali se do suza – nastavila je gospođa Anica.

– Neke kolege nismo vidjeli 40 godina, neki su se odselili, tako da su nam srca bila prepuna emocija. Ima nas koji imamo vlastite firme i zanimanja od ekonomista, trgovaca, ali i ljudi koji se bave vinarstvom i poljoprivredom. Neki od nas su bili i u inozemstvu pa su se vratili u rodni kraj. Svi smo ponosni jedni na druge jer smo tijekom godina ostali aktivni i vrijedni članovi društvene zajednice, a neki od nas su već bake i djedovi pa je i tom području bilo zajedničkih tema – zaključila je Anica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba