Riječ je o serijskom kradljivcu buseva?

U Vrbovcu je netko ukrao – autobus?! Policija traga za lopovom

Objavljeno: 10.04.2024. zagorjeinternational

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je s kolodvora u Vrbovcu ukrao – autobus! Krađa se dogodila u noći s nedjelje na ponedjeljak u Vrbovcu u Zagrebačkoj ulici. Ukraden je Čazmatransov putnički autobus.

– Nepoznati je počinitelj otuđio autobus marke Setra bjelovarskih registarskih oznaka, vlasništvo trgovačkog društva iz Čazme. Materijalna šteta iznosi oko 9500 eura – kažu u policiji.

Kako prenosi Danica, kad se dogodi krađa autobusa na tom području, sumnja odmah pada na serijskog kradljivca buseva iz okolice Bjelovara. No, zasad nema informacija da je i ovaj put riječ o istoj osobi. Legenda kaže kako je on u životu ukrao najmanje 180 autobusa, kamiona i automobila, ali polovica djela nikad mu nisu dokazana. Za oko 40 je kazneno odgovarao.

Ukradeni autobus je vozio mrtav pijan 56-godišnjak?!

Varaždinska je policija pak priopćila kako je jučer oko 17:30 u Ivanečkom Naselju zaustavila autobus kojim je upravljao 56-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,43 promila, i to za vrijeme kad mu je ukinuta i oduzeta vozačka dozvola te izrečena zabrana polaganja vozačkog ispita. S obzirom na to da je navedeni višestruki počinitelj prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, uhićen je i priveden u policijsku postaju u Ivancu.

– Provjerom je utvrđeno da je navedeni autobus otuđen u Vrbovcu u vremenu od 7. do 8. travnja ove godine. U tijeku je kriminalističko istraživanje – poručuju iz varaždinske policije.

Danica piše kako godine odgovaraju serijskom kradljivcu iz okolice Bjelovara, i on ima 56. No, je li riječ o istom čovjeku još nije poznato.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba