Otvoren je poziv za dječake i djevojčice

USKORO: Kreće ljetna liga prstića U – 7

Objavljeno: 09.04.2024. zagorjeinternational

Škola nogometa, omladinski pogon, NK Zagorec iz Krapine nakon uspješno odrađene zimske lige za zagiće U – 9 organizira i ovim putem poziva na prijave za ljetnu ligu prstića U – 7 ( dječaci i djevojčice rođenih 2017. godine i mlađi ) koja će se održavati od 20. travnja do 22. lipnja 2024. godine. Rok za prijavu je 10. travnja 2024.. godine pozivom na mobitel 091 764 5662 ( voditelj ŠN Darko Kunštek ).

Bit će ovo dobra prilika za najmlađe nogometaše i nogometašice da prije natjecateljske sezone koja ih očekuje u rujnu da pokažu što su do sada naučili te da se pripreme za dolazeću sezonu.

Tijekom zimskog perioda prstići NK Zagorca iz Krapine igrali su na ligi Doberman u Zagrebu gdje su postigli odlične rezultate. Trenerica Maja Cesarec vodila je dvije ekipe – plavu i bijelu. Iako rezultat nije bio u prvom planu naglasit ću da je prvo mjesto lige osvojila bijela momčad NK Zagorec iz Krapine a od individualnih nagrada ističem da su se u Dream teamu Lige našli Matej Smrekar i Dino Malarić.

S obzirom na to da se radi o ligi sistem natjecanja je da igra svatko sa svakim, trajanje utakmice je 2 x 15 minuta; veličina golova je 5 metara; igra se na terenu s umjetnom travom te su dimenzije terena 50 x 30 metara. Utakmice će se igrati od 13 do 17 sati subotom ili nedjeljom.

Za najbolje ekipe i pojedince organizator je osigurao prigodne nagrade: pehare, medalje za sve sudionike i izbor najboljih u Dream team Lige.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba