Ovo je užas

Malena Danka (2) se navodno u autu probudila, pa su je zadavili

Objavljeno: 05.04.2024. zagorjeinternational

Cure jezivi detalji zločina koji je potresao Srbiju i cijelu regiju. Načelnik Sektora kriminalističke policije Ninoslav Cmolić rekao je da, nakon što su dvojica muškaraca automobilom udarila dvogodišnju Danku Ilić (2), pomislili su da je mrtva te su njezino tijelo stavili u gepek. Ipak, kako tvrdi Cmolić, djevojčica je bila živa, a u jednom trenutku se probudila. 

– Prema njihovim izjavama, stali su mokriti u blizini kuće. Kasnije, kada su nastavili, udarili su Danku, a zatim je stavili u prtljažnik. Na GPS-u je zabilježeno čudno kretanje njihova vozila. Ne poklapaju im se priče o davljenju djeteta, jer se dijete probudilo u vožnji, a suvozač je zadavio Danku, a ne mogu se dogovoriti tko je davio, a kasnije su je bacili na deponij – rekao je načelnik i dodao da se novi dokazi prikupljaju danonoćno, prenosi Večernji list.

Jedan od ubojica ima blokadu i ne može se sjetiti gdje je bacio tijelo. 

– Činjenica je da se njihove priče slažu oko detalja udaraca, ali se razilaze oko samog ubojstva djeteta. Danka je bila u nesvijesti kad su je udarili autom, mislili su da je mrtva, pa su se čudili što se probudila, a jedan ju je udavio, a na kraju su se potukli oko tijela na deponiju – dodao je načelnik Cmolić. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba