Kći Simone i Ante Gotova proslavila 18. rođendan. Majka joj je čestitala dirljivom objavom na Facebooku

“U 21. godini rodila sam carskim rezom moju milošću božjom darovanu prvorođenku – Gabrijelu” 

Objavljeno: 04.04.2024. zagorjeinternational

Kći Simone Mijoković i Ante Gotovca Gabriela napunila je 18 godina. Simona joj je tim povodom na Facebooku napisala dirljivu objavu. 

– Na današnji dan prije 18 godina, u 21. godini svog života, u Petrovoj bolnici u Zagrebu rodila sam prvim carskim rezom moju milošću božjom darovanu prvorođenku – Gabrielu. Na svetoj misi sam zahvaljivala na daru njenog života, na svakoj osobi koja je bila dio njenog života. Zahvaljivala na svakoj osobi koja me je dovela do Isusa koji je ne samo spasio moj život, nego obnovio i ozdravio moje majčinstvo – napisala je Simona. 

– Moja jedina želja je da zauvijek budeš vjerna Bogu, svom stvoritelju i gospodaru života. Da doživi i moje srce jednoga dana tvoje svjedočanstvo o živomu Bogu, spasitelju Isusu. Neka ti je svaki korak čuvan u milosti božjoj. Neka te svaki korak vodi na usku stazu, stazu spasenja prema nebu. Voli te mama svim srcem i svom dušom, sretan i blagoslovljen rođendan – dodala je. 

Osim Gabrijele, Simona ima još četvero djece – sinove Michaela i Joshuu te kćeri Amaliju i Zvjezdanu, koje je dobila sa Stanislavom Mijokovićem, za kojeg se udala 2016. godine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba