Dvije djelatnice pretrpjele veliki šok

Dok je Dinamo slavio, a Torcida uništavala, netko je provalio na Maksimir

Objavljeno: 04.04.2024. zagorjeinternational

Dok je Dinamo slavio drugi put u četiri dana na Poljudu, na Maksimiru se odvijala prava drama. Na svojim stranicama Dinamo je objavio kako je za vrijeme Kup utakmice u Splitu, netko pokušao provaliti u prostorije maksimirskog stadiona. Osim manje materijalne štete, drugih posljedica nije bilo, a na stadionu su se u tom trenutku nalazile dvije zaposlenice kluba koje nisu ozlijeđene. 

 Priopćenje Dinama prenosimo u cijelosti. 

– Iz dosad nepoznatih razloga tijekom jučerašnje utakmice polufinala Supersport Hrvatskog nogometnog Kupa u Splitu, nepoznati muškarac pokušao je provaliti u prostorije GNK Dinamo u Zagrebu. U trenutku incidenta u klubu su se nalazile tri djelatnice koje su se uspjele sakriti do dolaska policije koja je osobu privela i obavila očevid. 

Osim manje materijalne štete većih posljedica srećom nije bilo. GNK Dinamo oštro osuđuje nemili događaj i nada se što bržoj istrazi policije. 

Ovim putem želimo također pružiti punu podršku našim djelatnicama koje su pretrpjele šok, te ćemo im po dogovoru pružiti svu potrebnu pomoć – stoji u priopćenju GNK Dinama. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba