U 21. kolu 3. NL Centar Gaj gostovao kod Trešnjevke

Konačno pala i Graba, vratili se u Mače s ‘punim plijenom’

Objavljeno: 24.03.2024. Milorad Videković

U 21. kolu 3. NL Centar gaj je gostovao u zagrebačkoj Grabi kod Trešnjevke i upisao pobjedu od 2:1.

Legendarna Graba, igralište Trešnjevke, do ove je utakmice bila neosvojiva tvrđava za nogometaše iz Mača ( u sezoni 2010./2011. utakmica je završila 4:4 te su uzeli jedan bod da bi u zadnjih pet utakmica, Gaj od Trešnjevke upisao pet poraza, op. a. ). No, ovoga puta igrači Gaja dokazali su da su tradicije uvijek tu da se sruše !

Nakon šokantnog poraza od HAŠK-a u prošlom kolu kada je po prvi puta ove sezone “pala” Arena Mače nogometaši Gaja vrlo su se brzo oporavili a i treneri su odradili odlično svoj posao jer su u susret protiv Trešnjevke izašli sa izmijenjenim sastavom u odnosu na ovu sezonu gdje smo mogli u pola noći nabrojati prvih devet do deset igrača. Tako su na klupi ostali Cvrtila, Deak, Šoštarić i Šaban dok su svoje mjesto u sastavu našli “klinci” Kovačić, Plehan i Baneković.

Gaj je odlično otvorio utakmicu i već u 10. minuti Nikolić ne koristi izglednu priliku da bi u 20. minuti ipak Gaj došao u vodstvo. Bio je to mat u tri poteza. Korner Kovačića, prenesena lopta Sambola do Mazalovića koji poentira za vodstvo gostiju. Na odmor se otišlo vodstvom Gaja.

U drugom poluvremenu Trešnjevka uspijeva izjednačiti u 61. minuti preko Agatića da bi ipak Šaban u 74. iz opravdano dosuđenog jedanaesterca donio vodstvo i konačnu pobjedu Gaju.

U slijedećem kolu Gaj na svom terenu, subota 30. ožujka u 11.00 sati, dočekuje Tondach.

Trešnjevka – Gaj 1:2 (0:1)

Stadion Graba. Gledatelja: 150. Sudac:  Al Issa ( Zagreb ). Pomoćnici: Radić, Jović.

Strijelci: 0:1 Mazalović (20); 1:1 Agatić (61); 1:2 Šaban (74 – 11m).

Trešnjevka: Szczuka, Nikšić, Agatić, Mršić, Jančić (46. Kćira), Tičak, Josipović, Mioč, Pereža (46. Kelava), Puklin, Jelenić (68. Seletković). Trener: Dario Jančić.

Gaj: Babić, Sambol, Postonjski (75. Šoštarić), Haramustek, Nikolić, Plehan, Kovač (63. Cvrtila), Baneković (63. Deak), Kovačić (63. Šaban), Ristovski, Mazalović (83. Vukadin). Trener: Marijan Glavica

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba